DOLAR 32,3511 0.02%
EURO 34,8845 0.1%
ALTIN 2.404,100,45
BITCOIN 20748281,34%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Doktor ve Avukatlar boykota başladı

Doktor ve Avukatlar boykota başladı

Kayseri Barosundan yapılan duyuruda 7-8 Temmuz tarihlerinde avukatlar duruşmalara katılmayacak.Gerekçe ise yapılan duyuruda açıklandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:53
Doktor ve Avukatlar boykota başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Barosu”Boykot ve Basın Açıklamasına Çağrımızdır: İstanbul Barosu üyesi meslektaşımız Av. Servet BAKIRTAŞ, uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine, İstanbul Baromuza ve tüm hukuk camiasına başsağlığı diliyor, alçakça yapılan saldırıyı lanetliyoruz. Aynı gün, bir başka acı olay da Konya'da yaşanmıştır. Yine silahlı bir saldırı sonucu vefat eden Dr.Ekrem KARAKAYA'ya Allah'tan rahmet, ailesine, sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz. Meslek şehidimize yapılan saldırı nedeniyle zaruri görülen duruşmalar hariç olmak üzere meslektaşlarımızı 7-8 Temmuz tarihlerinde 2 gün duruşmalara katılmamaya davet ediyoruz.

CMK OCAS sistemi de şuan itibariyle kapatılmış olup 8 Temmuz günü sabah 08:00'e kadar kapalı kalacaktır. Ayrıca Kayseri avukatları olarak 7-8 Temmuz tarihlerinde ziyaretlere, görüşmelere ve telefon aramalarına kapalıyız. Bürolarımız kapalıdır. Kimseye zorunlu duruşmalar dışında hiçbir hizmet vermeyeceğiz. Saldırı hakkında bugün saat 11:00'de Baro Seminer Salonumuzda yapılacak basın açıklamamıza tüm meslektaşlarımız davetlidir. Saygılarımızla duyurulur.

T.C.KAYSERİ BAROSU BAŞKANLIĞI

Not: Telefon aramalarına cevap verilmemesi, bu sms metninin arayanlara gönderilmesi, büro kapılarımıza asılması rica olunur”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.