DOLAR 32,3686 -0.23%
EURO 34,7587 0.03%
ALTIN 2.437,52-0,03
BITCOIN 2020373-2,37%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Doğalgaz ve elektrik zamları cepleri yaktı

Doğalgaz ve elektrik zamları cepleri yaktı

Türkiye'nin gündemine oturan İstanbul'daki toplu ulaşıma gelen zamla birlikte AK Parti ve vatandaşlar tepki gösterirken geçtiğimiz yıl elektrik ve doğalgaz fiyatlarına gelen zam sonrasında vatandaşların cepleri yanarken evleri adeta buz tuttu. Son zamanlarda sosyal medyada da gündeme olan elektrik ve doğalgaz faturaları hakkında yetkililer açıklama yapmazken mevsim hava şartlarından dolayı vatandaşlar elektrik ve doğalgaza yüklenince gelen zamla birlikte faturalar da kabardı. Vatandaşlar elektrik ve doğalgaza gelen zamlara yetkililerin İstanbul'da yapılan zamma verilen tepki gibi tepki gösterilmemesini merak etmeye başladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:09
Doğalgaz ve elektrik zamları cepleri yaktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplu ulaşım ücretlerine İstanbul'da yapılan yüzde 35 zam sonrasında AK Partili yetkililer ve vatandaşlar tepki gösterdi.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FİYATLARINA GELEN ZAMLARA NEDEN TEPKİ GÖSTERİLMEDİ

Fahiş bir zamla toplu ulaşıma gelen zam sonrasında İBB'ye tepki gösteren yetkililer doğalgaz ve elektrik faturalarına gelen zamlara neden tepki gösterilmediğini araştırmaya başladı.

ZAMLARDAN DOLAYI ELEKTRİK BATTANİYELERİNE YOĞUN TALEP 

Elektrik fiyatlarına gelen zam sonrasında vatandaşlar evlerinde elektrikli araçları kullanmaya tedirgin olurken doğalgaz fiyatlarına gelen zamdan dolayı geceleri üşümemek için elektrikli battaniyelere yoğun talep olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.