DOLAR 32,3668 0.01%
EURO 34,8056 0.02%
ALTIN 2.393,06-0,15
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“DOĞALGAZ” İÇİN İLK ADIMI ATTI

“DOĞALGAZ” İÇİN İLK ADIMI ATTI

Başkan Büyükkılıç ve protokol, Sarıoğlan ile Akkışla’da doğalgaz altyapı başlangıç çalışmaları kapsamında açılış kurdelesini kestiler.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:46
“DOĞALGAZ” İÇİN İLK ADIMI ATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç ve protokol, Sarıoğlan ile Akkışla’da doğalgaz altyapı başlangıç çalışmaları kapsamında açılış kurdelesini kestiler.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SARIOĞLAN VE AKKIŞLA’YA “DOĞALGAZ” İÇİN İLK ADIMI ATTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ve Akkışla’da gerçekleşen Doğalgaz Altyapı Çalışması Başlangıç Töreni’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, birlik, beraberlik içerisinde yapacakları daha çok iş olduğunu vurguladı.

Sarıoğlan ilçesinde ilk olarak esnaf ziyaretleri yapan ve esnaflara hayırlı, bereketli işler dileyen Başkan Büyükkılıç ve protokol, Cuma namazının ardından Sarıoğlan Belediyesi’ne geçti.

Sarıoğlan Belediyesi önünde gerçekleşen ‘Sarıoğlan İlçesi Doğalgaz Altyapı Çalışması Başlangıç Töreni’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Sarıoğlan Kaymakamı Hatice Ruveyda Kahraman, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Tarife, Yatırım ve Paydaş İlişkileri Direktörü Ertan Yıldız, daire başkanları ve ilçe sakinleri katıldı.

Törende konuşmasına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a teşekkür ederek başlayan Başkan Büyükkılıç, “Fatih Dönmez Bakanımız, burada bir irade koydular. EPDK ile diğer kuruluşlarımızla beraber nüfus sayısı itibariyle ile beraber doğalgaz arzının olmasının hiç imkânı yoktu. Bütün bunlara rağmen bizleri kırmadı, Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla ‘Kayseri’ye özel bir durum olacak, başka yolu yok’ dedi. Allah’ın izniyle, kazasız belasız gaz çalışmalarımız tamamına erecek” dedi.

Büyükkılıç, Azerbaycan firmasına da çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Her ne kadar SOCAR firmamız Azerbaycan’ımızın firması olsa da ‘iki devlet, tek millet’ diyoruz. Biz de Karadeniz ve Doğu Akdeniz’de gaz bulacağız. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir irade olduğu sürece bu milletin başı dik olacak, dünyada Türk milleti dünyada her zaman kendisinden söz ettirecek. Sayın Devlet Bahçeli’nin de kayıtsız şartsız verdiği desteği bu milletin birliğinin, beraberliğinin bir sembolü olarak anılacak” diye konuştu.

Cumhur ittifakının bereketinin en güzel örneğini Kayseri’de gördüklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, konuşmasında, “16 ilçe belediye başkanımız bağrıma basıyorum, onlara ağabeylik yapıyorum, milletvekillerimizle, bakanlarımızla onları ötekileştirmeden, bağrımıza basarak birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Sizler bizi sevdiniz, bize güvendiniz. Cumhur ittifakının bereketinin en güzel örneğini Türkiye genelinde Kayseri’miz oluşturdu. Birbirimize sahip çıkıp, birbirimizin kıymetini bilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.