DOLAR 32,3464 -0.05%
EURO 34,7677 -0.09%
ALTIN 2.391,14-0,22
BITCOIN 19151052,70%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

DKMP’den BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA ZİYARET

DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR HEYETİNDEN BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA ZİYARET Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Kayseri Şube Müdürü Harun Dindar, Pınarbaşı Milli Parklar şefi Mehmet Ali Konca ile Mühendis Yalçın Durmuş, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Heyet, ziyarette ilçede sorumluluk alanları olan bölgelerde yapılacak hizmetler hakkında Başkan Uzunluoğlu’na bilgiler verdi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’da heyeti yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirirken ayrıca yeni projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR HEYETİNDEN BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA ZİYARET
Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Kayseri Şube Müdürü Harun Dindar, Pınarbaşı Milli Parklar şefi Mehmet Ali Konca ile Mühendis Yalçın Durmuş, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Heyet, ziyarette ilçede sorumluluk alanları olan bölgelerde yapılacak hizmetler hakkında Başkan Uzunluoğlu’na bilgiler verdi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’da heyeti yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirirken ayrıca yeni projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.