DOLAR 32,3413 -0.06%
EURO 34,8479 0.14%
ALTIN 2.382,36-0,58
BITCOIN %
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

Dış paydaşlar toplantısı

ERÜ tarafından düzenlenen Dış Paydaşlar Toplantısı’na katılan Başkan Büyükkılıç, 4 üniversiteye de tam destek verdiklerini belirterek, “Hangi talep gelirse gelsin. ‘Bu konuda nasıl katkı sağlarız’ diye çırpınan bir yaklaşım ortaya koyuyoruz” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserimizin kültürel açıdan, sosyal açıdan, kültürel açıdan pazarlama anlayışı içerisinde hem de bu koşulları oluşturma anlayışı içerisinde yaptığımız çalışmaları siz de takip ediyorsunuz. Kayserimi şu anda hak ettiği yerde değil. İnşallah bunu el birliğiyle daha iyi konum ve durumda kamuoyuyla paylaşıp, kendimizi ifade edeceğiz. Başkalarını eleştirmek, başkaları ile ilgili gereksiz yere nefesimizi tüketmek yerine kendimize ait, şehrimize ait olan güzellik pazarlama ya da paylaşma anlayışı içerisinde hareket edersek, burada çok daha fazla kazanım elde ederiz. Erciyes Üniversitemiz ya da diğer üniversitelerimiz tek başına anlam ifade etmez. Yerel Yönetimlerde tek başına bir anlam ifade etmez. İşte hepimiz birlikte olursak, dayanışma içerisinde olursak, üniversite saha iş birliğini, üniversite yerel yönetim iş birliğini, üniversite ticaret kuruluşlar iş birliği gibi, bu tür yaklaşımları aktif olarak hayata geçirirsek, hem hayat açısından hem uygulama açısından hem de şehrimizin daha iyi noktalara taşımamız açısından kazanımlar elde ederiz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.