DOLAR 32,4849 0.06%
EURO 34,8674 0.25%
ALTIN 2.440,650,11
BITCOIN 2037854-1,77%
Kayseri
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Dijital Çağda Doğrudan Satış

Gelişen teknoloji, pandemi süreci ve sağladığı kolaylık, doğrudan satışın dijitalde büyümesini sağladı. Toplantılar bile artık online yapılmaya başlandı. 21 yıldır doğrudan satış sektöründe birçok başarıya imza atan Amway Kayseri Yıldız Zümrüt Lider Şükriye Buğdaycı, dijitalleşen dünyada işlerin daha da kolaylaştığını söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu dönemde online toplantıların daha da yaygınlaştığını belirten Buğdaycı, Artık uzaktaki müşterilere ulaşmak daha kolay olduğu gibi ve mesai kavramı da ortadan kalkmaya başladı. Bu dönemde Yurt içi ve yurt dışı online toplantılarla işlerimizi büyütmeye ve yeni iş fırsatlarını tanıtmaya devam ediyoruz” dedi. 
Amway ürünleri hakkında da bilgi veren Buğdaycı, Amway’in Türkiye’de 450’den fazla ürünü bulunduğunu ve her birisinin kendi sahasında çok özel ürünler olduğunu ifade etti. Bunları özel yapan nedenin de arkasında yatan AR-GE çalışması olduğunu vurgulayan Buğdaycı, ürünleri kullanırken kullanım talimatlarına uymanın önemine dikkat çekti. Buğdaycı, “Ürünlerimizin birçoğunun konsantre olduğunu, az ürünle maksimum fayda sağladığını söylemek isterim.” Dedi. Şükriye Buğdaycı, bunun için de 21 yıldır Amway Kayseri olarak danışmanlık yapmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.
Kayseri’de 21 yıldır Amway iş fırsatı ve ürün danışmanlığı yaptığını belirten Şükriye Buğdaycı, çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Buğdaycı, “Eylül ayı itibariyle Amway Türkiye birçok değişikliğe gitti. Artık ürün almak çok daha cazip ve kolay hale geldi. Kişiler, istediği ürünleri amway.com.tr internet adresinden sipariş yoluyla alabiliyor. Ayrıca iş fırsatları hakkında da geniş malumat sahibi olabilirler. Özellikle sosyal ağ bağlantısı geniş olan kişiler için Amway Doğrudan Satışın ciddi bir iş fırsatı olduğunu belirtmek isterim.” Diye konuştu
Günümüzde Doğrudan Satışın birçok kişi için yeni fırsatlar doğurduğunu belirten Şükriye Buğdaycı, tüketicileri uyarmayı da ihmal etmedi. Doğrudan Satış Derneği üyesi yerlerden alışveriş yapılması gerektiğini anlatan Buğdaycı, “Günümüzde birçok doğrudan satış adı altında firma var. Bunların da birçok mağduriyete yol açtığını duyuyoruz. Tüketicilerin dikkat etmesi önemli.” Diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.