DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049355-1,30%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Dijital bağımlılık, şeker gibi sunuluyor

Dijital bağımlılık, şeker gibi sunuluyor

ABONE OL
Ekim 21, 2022 14:06
Dijital bağımlılık, şeker gibi sunuluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – Talas’ta görevli öğretmenlere yönelik seminerde konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, çocuklar üzerinde kurgulanan dijital bağımlılık zehrinin şeker gibi sunulmaya çalışıldığını söyledi. Prof. Dr. Tuncay Dilci de, dijital çağıyla barışık yaşayarak bunu doğru kullanmak gerektiğini vurguladı.

Talas Belediyesi tarafından ilçede görevli öğretmenlere yönelik “Dijital Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminer gerçekleştirildi. Dijital Bağımlılıkla Mücadele Derneği Genel Başkanı ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Dilci tarafından verilen seminer, öğretmenlerden yoğun ilgi gördü. Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, “Öğrencilerimizi bağımlı olmaktan kurtarıp bağlı halde yaşatmak zorundayız. O yüzden bilgisayar, telefon, tablet gibi araçları kullanırken bağımlı hale gelmelerinin önüne geçme konusunda öğretmenlerimizden katkı bekliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.