DOLAR 32,4157 0.17%
EURO 34,8264 0.07%
ALTIN 2.400,780,18
BITCOIN 19274813,43%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DEVELİ’YE İÇME SUYU YATIRIMI

DEVELİ’YE İÇME SUYU YATIRIMI

ABONE OL
Ağustos 2, 2023 11:04
DEVELİ’YE İÇME SUYU YATIRIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“DEVELİ’YE 5 MİLYON 800 BİN TL’LİK YAPIYORUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Develi İlçesi’ne 5 milyon 800 bin TL yatırım bedeli ile içme suyu terfi hattı imalatı gerçekleştirileceğini kaydetti.

Güçlü yatırımlarla Kayseri’nin daha da sağlam altyapıya kavuşması için yatırım seferberliğini sürdürerek, büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştiren KASKİ Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve bütün ilçelerde aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

Planlı bir şekilde içme suyu, yağmur suyu, atıksu ve diğer faaliyetlerini sürdürerek ihtiyaca uygun altyapı projelerini Kayseri’ye kazandıran KASKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda Develi İlçesi’nde 5 milyon 800 bin TL maliyet ile 6 bin 100 metre içme suyu terfi hattı imalatına başladı. KASKİ ekiplerinin büyük bir titizlikle yürüttükleri ve son teknoloji malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen imalat çalışmaları devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlerin daha donanımlı ve sosyal hale gelmesini sağlama gayretinde içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, TOKİ Genç KAYMEK Tesisleri’ni gezerek, yaz kurslarında öğrenim gören kursiyerlerle sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim alanında Büyükşehir Belediyesi’nin amiral gemisi olan KAYMEK Gençlik Tesisleri’nde sık sık gençlerle bir araya geliyor. Başkan Büyükkılıç, bu kez de TOKİ Genç KAYMEK Tesisleri’ni incelemelerde bulunarak, KAYMEK Tesisi’nden hizmet alan kursiyerlerle sohbet etti.

Gençlerle sıcak ve samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Büyükkılıç, gençlerin eğitim, spor ve kültür alanlarında kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi’nin birçok hizmeti olduğunu ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, tüm tesislerin gençlerin yoğun ilgisiyle dolup taşmasından duyduğu memnuniyeti kaydederek, “Bu ilgi bizleri daha fazla hizmet üretme noktasında motive ediyor. Büyükşehir Belediyemizin tüm kurum ve kuruluşları ile dayanışma içerisinde gençlerimizin donanımlı hale gelmesini sağlama gayretindeyiz” dedi.

Öğrencilere ‘iyi tatiller’ temennisinde bulunan Büyükkılıç, “Her şeyden önce umarım iyi bir tatil geçiriyorsunuz. Gayret başarıyı getirir. Hem sosyal yönünüz zenginleşir. Hem yazı verimli bir şekilde geçirmiş olup, sezona başladığınızda ‘iyi ki ben bu kursa gitmişim. İyi ki bu dersleri görmüşüm. İyi ki yeni yeni arkadaşlar edinmişim” dersiniz. Yaptığınız işi severek yaparsanız eğer keyif alırsınız” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Büyükkılıç, tesiste verilen eğitimlerle ilgili yetkilerden detaylı bilgi alırken, kursiyer gençlerin de talep ve önerilerini bizzat dinledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.