DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20435016,07%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DEVELİ İLÇESİ 5. OSB’YE TALİP

DEVELİ İLÇESİ 5. OSB’YE TALİP

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın “5. Organize Sanayi Develi’ye kurulacak” açıklamasından sonra; “Doğrunun yolu birdir, 2020 yılından beri OSB’nin Develi’ye şart olduğunu belirtiyoruz, Organize Sanayi’nin Develi’ye kurulmasının en büyük destekçisiyiz” diyerek OSB bölgesi için birliktelik çağrısı yaptı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:28
DEVELİ İLÇESİ 5. OSB’YE TALİP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 yılından beri OSB’nin Develi’ye şart olduğunu belirtiyoruz, Organize Sanayi’nin Develi’ye kurulmasının en büyük destekçisiyiz”
“Önemli olan hizmeti kimin getirdiği değil, esas önemli olan Develi’ye hizmetin gelmesidir”
“Bütün Develi birlik beraberlik içerisinde olup, 5. değil 4. OSB’yi Develi’ye kazandırmalıyız”

‘Bütün Develi birlik beraberlik içerisinde olup, 5. değil 4. OSB’yi Develi’ye kazandırmalıyız’ diyen Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz 2020 yılından beri her fırsatta Develimize bir OSB kurulması gerektiğini, OSB’nin Yatırımcıları Develi’ye davet edeceğini ve iş istihdamını arttıracağını her platformda duyurduk. Geçtiğimiz Ocak ayında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına atanan Mahmut Gürcan; 6. OSB’nin Develi’ye açılması için çalışmaların başladığını belirtmişti. Bu açıklamanın ardından Develili yöneticiler 5. OSB’nin Develi’ye kurulması için gerekli çalışmaları başlattı ve dün Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 5. OSB’nin Develi’ye kurulacağını duyurdu. Önemli olan hizmeti kimin getirdiği değil, esas önemli olan Develi’ye hizmetin gelmesidir,
2020 Yılından bugüne yaptığımız açıklamalar meyvesini verdi ve bugün Develimize 5. OSB’nin kurulacağı duyuruldu. Tabi ki doğrunun yolu birdir, bizimle aynı düşüncede olan, OSB’nin Develi’ye çok büyük bir getirisi olacağının farkında olarak elinden geleni yapan yöneticilere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Tabi ki 5. OSB çok geç olur Develimizin kaybedecek zamanı kalmadı, o yüzden bütün Develi birlik beraberlik içerisinde olup, 5. değil 4. Organize Sanayi Bölgesini Develi’ye kazandırmalıyız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.