DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20279354,81%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DEVELİ DE AMATÖR SORUN

DEVELİ DE AMATÖR SORUN

Bölgesel amatörde küme düşen Develispor'un bölgesel amatörde mücadele eden Emar Grup'u satın aldığı iddia edildi. Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç "Harcanan para çok sportif başarı yok, bu suyun gözü nerden geliyor?" diyerek sert eleştirilerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:10
DEVELİ DE AMATÖR SORUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Bölgesel amatörde küme düşen Develispor’un Emar Grup’u satın aldığı söyleniyor, bu sezon 2 trilyona yakın para harcanmasına rağmen sportif başarı yakalanmadı ve takım küme düştü, şimdi voleybolda olduğu gibi sadece bal liginde mücadele etmek için Emar Grup’u satın aldılar, harcanan para çok sportif başarı yok, Develi’ye en ufak bir getirisi yok. Ekonomik olarak millet dar boğazdayken bu harcanan paralara yazık değil mi?
Develispor Emar Grup’u satın alacak parayı nerden buldu?
Develi Belediye Voleybol takımına yaklaşık 5 trilyon +efeler ligine yükselmek için Sorgun Belediyespor’un haklarını satın almak için verilen 2 buçuk trilyon civarında para, Develispor’a harcanan 2 trilyona yakın para +Emar Grup’u satın alma parası, Kayserispor ‘a verilen 24 trilyon para, vatandaşa gelince hizmete olmayan ama spora harcanan toplam 35 trilyon civarında para. Sayın Cabbar’ın vatandaş diye bir derdi yok, vatandaş aç susuz kalmış, ülke ekonomik dar boğaza girmiş umurunda değil, Cabbar’ın işi gücü reklam, yukarıya takla, sayın Cabbar elini vicdanına koymalı para kaynağını vatandaşa hizmet olarak akıtmalıdır.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.