DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Deva Partisi Talas İlçe Başkanı belli oldu

Deva Partisi Talas İlçe Başkanı belli oldu

KAYSERİ (1HA) - Deva Partisi Talas İlçe Başkanlığı’na kurucu ilçe başkanı olarak atanan Murat Kurnaz’a yetki belgesini İl Başkanı Metin Özkaya takdim etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:32
Deva Partisi Talas İlçe Başkanı belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gerçekleştirilen törende Partililerin ve İlçe Başkanlarıda katılım sağlarken, Deva Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya konulmada bulunarak şunları söyledi:

“Kurucu Başkan olarak atanan İlçe Başkanımız Murat Kurnaz, kısa sürede teşkilatlanma işlemlerini tamamlamak için çalışmalarına başlayacaktır. Kendisine ve Talas İlçemize hayırlı ve Talas’ın dertlerine DEVA olmasını dilerim”
Başkan Özkaya, Kayseri’deki ilçe başkanlarını da belirleyerek teşkilatlanmayı tamamlamış olacaklarını ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde çıktığımız bu yolda, insanı merkezine alan bir yaklaşımla, özgürlükçü ve insanları ötekileştirmeyen, aksine birleştiren bir düşünce ile hareket etmeye çalışmaktayız. Kayseri sadece bir kesimin değil herkesin şehri bizde bu şehir için canla başla elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak bu şehri ve gönülleri kazanacağımıza inanmaktayız.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.