DOLAR 32,3650 -0.39%
EURO 34,7540 -0.22%
ALTIN 2.392,87-1,22
BITCOIN 19027390,56%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

DEV PROJE İHALEYE ÇIKIYOR

2020 YILI BÖYLE GEÇTİ-3 DEV PROJE İHALEYE ÇIKIYOR Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanı ihaleye çıkıyor. Projeler içerisinde en gözdelerden olan B Tipi Mesire Alanı’da ihaleye çıkıyor. Orman İşletmesinden tahsis olarak alınan alanda uygulanmak üzere; İhale 29 Aralık Salı günü 14:30’da Gerede Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 YILI BÖYLE GEÇTİ-3
DEV PROJE İHALEYE ÇIKIYOR
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanı ihaleye çıkıyor.
Projeler içerisinde en gözdelerden olan B Tipi Mesire Alanı’da ihaleye çıkıyor. Orman İşletmesinden tahsis olarak alınan alanda uygulanmak üzere; İhale 29 Aralık Salı günü 14:30’da Gerede Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek. Yapılacak ihale kapsamında; Kır Lokantası (250 M2), Kır Kahvesi (250 M2), Uçan Bisiklet Yolu, Macera Parkı, Zıpline, Biyolojik Gölet (680 M2), 50 Adet Piknik Ünitesi, 3 Adet Çocuk Oyun Alanı, İnteraktif Oyun Grubu, 27 Adet Altıgen Kamelya, Gezinti Ve Araç Yolları, Kayak Pisti Ve Suni Tepe, Mescit-Duvar Saati ( 2 Adet), Wc (1 Adet), Giriş Takı-Güvenlik Binası, Aydınlatma Üniteleri ve Cep Otoparklar yapılacak. Projeyle birlikte İlçede yeni bir yaşam alanı oluşturulurken. Esentepe Mesireliği ve Kent Ormanının ağırladığı binlerce yerli-yabancı turist için Gerede’de yeni bir rota eklenmiş olacak.
RAMAZAN DEDE BİLGİEVİ YENİ BİNASINDA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
Gerede Belediyesi’nin 2014 yılında Doğu Marmara Kalkınma Ajansından hibe alarak yaptırdığı Dayıoğlu Mahallesi’ndeki Toplum Merkezi; proje kapsamında kurslarını bitirdikten sonra; ihtiyaca binaen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilerek geçici olarak Şehit İlhan Sezer Hafız İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmet vermişti. Okulun, Yeni Mahallede bulunan yeni binasına taşınması ile birlikte Toplum Merkezi binası boş kalmıştı.
İlçe Merkezindeki Kültür Sanat Merkezi binasında yıllardır eğitim öğretime büyük katkı sağlayan Ramazan Dede Bilgievi yapmış olduğu faaliyetlerle binlerce öğrencinin ve velilerinin gözdesi olmuştu. Özellikle Değerler Eğitimi, İngilizce, Matematik Dersleri, Kütüphanesi ve Bilgisayar Sınıfıyla hizmet veren Ramazan Dede Bilgi Evi pandemi sebebiyle okulların tatil olması ile birlikte eğitim öğrenime ara vermişti. Pandemi sürecinde de online eğitime geçiş yaparak çocukları evlerinde yalnız bırakmayan Ramazan Dede Bilgievi yeni döneme yeni binasında daha geniş kapasiteyle hizmet vermeye hazırlanıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.