DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20772451,53%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Depremzede aile Kayseri’de İstikbal Mobilya şubesi açtı

Depremzede aile Kayseri’de İstikbal Mobilya şubesi açtı

ABONE OL
Temmuz 21, 2023 18:09
Depremzede aile Kayseri’de İstikbal Mobilya şubesi açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA)-Kahramanmaraş’tan Kayseri’ye gelen depremzede aile, İstikbal Mobilya’nın Kayseri’deki 7. Mağazası olan Taşkınlar Şubesi’ni düzenlenen kurdele merasimi ile hizmete açtı.
Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan deprem felaketi sebebiyle Kayseri’ye göç eden aile, İstikbal Mobilya’nın Kayseri’deki 7. Mağazası olan Taşkınlar Şubesi’ni hizmete açtı.
Deprem felaketi sebebiyle Kayseri’ye göç ettiklerini belirten Elif Yörük, “Asrın felaketi olan yaşadığımız deprem sonrası çok büyük tarifsiz acılar hissettik. Sadece insanlarımızı değil, bir şehri kaybetmenin hüznünü yaşadık. Kendimizi yalnız hissettiğimiz anda Kayseri’de İstikbal Mobilya ailesi bizlere kucak açtı. Onlara çok müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.
İstikbal Mobilya’nın bundan 65 yıl önce Kayseri’de kurulduğunu söyleyen İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük, ”Ayrıca yatırımların büyük bir kısmını Kayseri’ye yapan bir firmayız” ifadelerini kullandı. İstikbal Mobilya’nın, Türkiye sınırlarının da ötesine yayıldığını sözlerine ekleyerek, “Dünyada 100’ün üzerinde ülkede binlerce mağazamızla ürünlerimizi mobilya severlere sunmaktayız. Bu devasa yatırımın arkasında 3000’in üzerinde çalışanımız, on binlerce sahada çalışan personellerimiz ve partnerlerimiz bulunmakta. Biz ülkemiz için çalışıyoruz, üretiyoruz ve Kayserimize kazandırmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.