DOLAR 32,5467 0.27%
EURO 34,9576 0.51%
ALTIN 2.432,79-0,22
BITCOIN 2058361-0,36%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği

Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ve Tomarza Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 28. Ulusal 18.Uluslararası Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği’ne katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, “Dadaloğlu demek yiğitlik demek, Dadaloğlu demek ay yıldızlı Türk Bayrağının altında bir araya gelmek demektir” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:08
Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tomarza’da gerçekleşen Uluslararası Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenliği’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Tomarza İlçe Kaymakamı Metin Eyüp Koca, ilçe belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Dadaloğlu Şenlikleri’nde vatandaşların büyük ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Şenlik alanını gezen Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla selamlaştı. Mehter marşlarının seslendirildiği, âşıkların sahne aldığı, şiirlerin okunduğu şenlikte, Başkan Büyükkılıç’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

Şenlikte, Dadaloğlu’nun dostluk ve kardeşliğin sembolü olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, “Yiğitliğin Sembolü” olan Dadaloğlu Mahallesi’nde olduklarını dile getirerek, burada birliğin, beraberliğin pekiştiğini ifade etti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.