DOLAR 32,3804 -0.18%
EURO 34,7746 0.07%
ALTIN 2.435,12-0,13
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kısıtlama sinyalini verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışında çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında 'kısıtlama olacak mı?' sorusuna yanıt verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada 'Kısıtlamalar geri gelecek mi?' sorusuna yanıt vererek önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın değişik illeri dolaştığını oralarda ne gibi tedbirler alınabilir, bunların yaygınlaştırılması gibi çalışmalar yaptıklarını vurguladı ve Bilim Kurulundan ne gibi tedbirlerin bildirileceği ve ona göre adımların atılacağını ifade etti.

“TOPLU MEKANLARDAN KAÇINMAK GEREKİYOR”

 

Bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 

“Şu an itibarıyla gerçekten İstanbul koronavirüs salgınında hemen hemen en önde gelen illerimizden. Bu konuda bu mücedeleyi başta yazılı görsel medya olmak üzere yoğun bir şekilde sürdürmek lazım. Maske, mesafe ve hijyen. Bunlara hassasiyetle sarılmamız lazım. Bir de toplu mekanlardan ciddi manada kaçınmak gerekiyor.

“TEDBİR ÇALIŞMALARINI YAPIYORUZ”

Bu toplu mekanlarda bulunmak, buralarda virüsün çok daha seri bir şekilde yaygınlaşmasını sağlıyor. Buna kendi evlerimiz de dahil. Bu hassasiyeti gösterelim ki, korunmamız vs. bunlara da dikkat edelim. Kendimize dikkat etme noktasındayız. Şu anda Sağlık Bakanımız değişik illeri dolaşıyor. Oralarda ne gibi tedbirler alacağız, bunları yaygınlaştıracağız, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bilim Kurulu'ndan ne gibi tedbirler bildirilecek, ona göre adımlarımızı atacağız.”

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.