DOLAR 32,3802 -0.19%
EURO 34,7939 0.13%
ALTIN 2.431,00-0,30
BITCOIN 2019361-2,12%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cumhurbaşkanı Erdoğan Partiden Ayrılmamı İstemedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Partiden Ayrılmamı İstemedi

Ali Babacan yeni parti süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Babacan yaptığı açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinin AK Parti'den ayrılmamasını istediğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:41
Cumhurbaşkanı Erdoğan Partiden Ayrılmamı İstemedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Babacan Habertürk'ten Fatih Altaylı'nın konuğu oldu ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Ali Babacan yaptığı açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında flaş bir iddiada bulundu.

Ali Babacan yaptığı açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinin AK Parti'den ayrılmasını istemediğini belirtti. Konu ile ilgili olarak Ali Babacan açıklamalarında “Erdoğan AK Parti'den ayrılmamı istemedi” ifadelerine yer verdi ve Ahmet Davutoğlu sorusuna yanıt verdi.

Bu konu hakkında Ali Babacan “Bize birleşme teklifinde bulundu. Kendi merkezli bir hareket başlattı. Biz daha sonra başladık biz daha farklı bir metot ile devam edeceğiz. Ben birleşmeyi zor görüyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AK PARTİ'DEN AYRILMASINI İSTEMEDİ

AK Parti'nin kuruluşuyla ilgili açıklamalarda bulunan Babacan istifa nedeni hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Ali Babacan partisinden istifa etmesi konusunda 2011 yılından itibaren yaşanan olumsuzlukları işaret ederek olumsuzlukların giderilmesi için 2013 yılından 2019'a kadar uğraştıklarını ancak başarılı olamayınca istifa ettiğini belirtti.

Ülkenin karanlık bir tünele girdiğini belirten Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin partiden ayrılmasını istemediğini de açıklayarak daha önce atacakları bir ayrılık adımının mevcut düzeni olumsuz etkileyeceği korkusuyla bundan kaçındıklarını vurguladı.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.