DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2069994-1,59%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP İddiaları Hakkında AK Parti’den Açıklama Geldi

CHP İddiaları Hakkında AK Parti’den Açıklama Geldi

Beştepe'ye giden CHP'li iddiaları ile ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik çeşitli açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik açıklamalarında bu durumun ürkütücü bir senaryo olduğunu ifade etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:39
CHP İddiaları Hakkında AK Parti’den Açıklama Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamalarında Beştepe'ye giden CHP'li iddiaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Ömer Çelik açıklamalarında rakiplerini yok etmek üzere ürkütücü bir senaryo, tehlikeli bir senaryo üretenlerin Cumhurbaşkanlığı makamını ve ismini işin içine karıştırdıklarını ve böylelikle hedefe ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

CHP'Lİ İDDİALARI HAKKINDA AÇIKLAMA 

Konu ile ilgili olarak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle oldu:

Bu haberi yapanlar haberin arkasından çekilip CHP genel merkezini haberin  kaynağı olarak gösterdiler. Bu haberle birlikte hedef alnan bir CHP’li vardı, o siyasetçide  bu haberin doğrudan doğruya CHP genel merkezi tarafından üretildiğini gösteriyor.

Bunun hiçbir yerinde cumhurbaşkanı yok. Cumhurbaşkanımız en güçlü şekilde kendi sözünün doğruluğunu gösterecek en büyük ifadeyi kurdu.

Zaten siyasi ahlak sözünün doğruluğuna güvenmek demek bu demek. Biz sahip olduğumuz her makamdan vazgeçebiliriz.

Cumhurbaşkanlığını işin içine katma devam ediyor. Sürekli bu komplo AK Parti tarafından kurulmuştur diyorlar. Tamamen adrese teslim, CHP'de parti içi rekabette rakiplerini yok etmeye dönük bir kirli senaryoyla karşı karşıyayız. Eğer Türk siyasetinin seviyesini düşünmesek, siyasetin ahlakını düşünmesek, vatandaşlarımızın siyasetten beklentilerini düşünmesek, şu anki CHP yönetimi kadar ideal bir rakip olamaz. Sakillik içinde, siyasi senaryo içinde ahlak sınavından her gün daha fazla kalarak dibe batan bir grup.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.