DOLAR 32,3775 -0.2%
EURO 34,7030 -0.13%
ALTIN 2.430,74-0,31
BITCOIN 2023828-2,30%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkes Bedel Öder!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkes Bedel Öder!

Başkent Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti il başkanları toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye konusunda net ifadeler kullandı. Suriye'de gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Rejimin sözünü tutmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan uyarılar yapıldığını ve bu konuda herkesin bedel ödeyeceğini duyurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkes Bedel Öder!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti il başkanları toplantısında net açıklamalarda bulundu.

Suriye'de Türk ordusu tarafından korunan Barış Pınarı bölgesinde taciz saldırılarının olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekli uyarıların yapıldığını ifade ederek, “Rejimin saldırı ve tacizleri de ayrıca bölgede kalıcı bir ateşkesi güvenli kılmıyor. Bu saldırılardan kaçan 100 bine yakın insan sınırımıza doğru harekete geçti. Biz dünyaya yeni bir sığınmacı dalgasına tahammülümüz olmadığını söyledik. Bu bedeli herkes ödeyecektir diye söyledik.” dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Sözlerin yerine getirilmediğini görüyoruz. Ayrıca 30 KM'lik hat boyunca da bölgemize zaman zaman tacizler sürüyor. Türkiye olarak bölgede inşa etmeyi planladığımız yerleşim alanlarının sağlanması için öncelikle bölgede güvenliğin teminat altına alınması gerekiyor. Rejimin saldırı ve tacizleri de ayrıca bölgede kalıcı bir ateşkesi güvenli kılmıyor. Bu saldırılardan kaçan 100 bine yakın insan sınırımıza doğru harekete geçti. Biz dünyaya yeni bir sığınmacı dalgasına tahammülümüz olmadığını söyledik. Bu bedeli herkes ödeyecektir diye söyledik.

HER ŞEYİN YERLİSİNİ VE MİLLİSİNİ YAPTIK

Kıbrıs açıklarında 2 sismin araştırma gemisi ve sondaj gemisi ile bölgede faaliyet gösteriyoruz. Ana muhalefet ise yunan basınına malzeme vermekten başka bir şey yapmıyor. Türkiye'de neredeyse her şeyin yerli ve millisini yaptık. Bir tek muhalefet konusunda bunu gerçekleştiremedik. İnşaAllah milletimizle birlikte bunu da gerçekleştireceğiz.

BU İŞ BİTTİ! YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Türkiye ve Libya arasındaki mutabakat imzalanmış. Yürürlüğe girmiştir. Biz bu işi bitirdik. Davet edildiğimiz yere icabet ederiz. Bu kadar açık net. Kardeş Libya halkının yaşadıklarını yakından takip ediyoruz. Bizi adeta denize olta atamaz hale getirecek bu oyunlara elbette seyirci kalamazdık. Kalmadık. İnşaAllah meclis açılır açılmaz asker gönderme konusunu sunacağız.

ZAMANINDA DA DARBECİLERİ DESTEKLEMİŞLERDİ

Herkes savaş baronlarına yardım ediyor. Biz ülkenin resmi hükümetinin yanında davete icabet ediyoruz itiraz ediyorlar. Zamanında da darbecileri desteklemişlerdi hatırlayın!

Kıbrıs açıklarında 2 sismik araştırma gemisi ve 2 sondaj gemisiyle bölgede faaliyet gösteriyoruz. Türkiye'de hemen her şeyin yerlisini ve millisini yaptık sadece ana muhalefet konusunda bunu başaramadık. İnşallah milletimizle birlikte onu da başaracağız.

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.