DOLAR 32,3884 -0.17%
EURO 34,7906 0.12%
ALTIN 2.439,710,06
BITCOIN 2024103-2,15%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Kredi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Kredi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarım ve Orman Şurasında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında Ziraat Bankası tarafından çiftçilere kredide bugüne kadar alışılmışın dışında dayanışmayı sürdüreceğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Kredi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. Türkiye Tarım Orman Şurasında konuşma yaparak önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında Ziraat Bankası tarafından çiftçilere kredide bugüne kadar alışılmışın dışında dayanışmayı sürdüreceğini ifade etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması şöyle oldu:

 

Biz istişareye önem veren bir kadroyuz.. Siyasetten, ekonomiye, tarıma… Her konuda bir bilene danışıyoruz. Şu ana kadarki en geniş katılımlı şura olarak kayıtlara geçti. Uzaktan eleştirmek yerine konuya müdahil olup, kanaatlerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Ziraat Bankası Genel Müdürü ile etraflıca görüştük. Ve bu görüşmeden sonra Ziraat Bankası çiftçilerimize kredide bugüne kadar alışılmışın dışında dayanışmayı sürdürecektir. Belki de sizlerle ortaklığa girecek.

Tarım topraklarımızın miras yoluyla bölünmesini gelin hep birlikte engelleyelim.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.