DOLAR 32,2501 0.06%
EURO 35,0663 -0.1%
ALTIN 2.459,10-0,34
BITCOIN 21264472,83%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Coşkun Sabah’ın Kızının Bikinili Fotoğrafları hakkında açıklaması şoke etti!

Coşkun Sabah kızının bikinili fotoğrafları ile ilgili yaptığı açıklama ile herkesin ağzını açık bıraktı. Sabah açıklamasında “Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım" diyerek, "Kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Magazin dünyasında kızının öne çıkan bikinili fotoğrafları hakkında konuşan sanatçı Coşkun Sabah herkesi şaşırttı.

COŞKUN SABAH'IN KIZININ BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARI HAKKINDA YAPTIĞI OLAY AÇIKLAMA

Kızının bikinili fotoğrafları hakkında dikkat çeken bir şekilde açıklama yapan Coşkun Sabah, “Kızımla bir ay küs kaldık ama olayın öncesi var. Benim kızım da babası gibi safın önde gideni. Gitmiş koymuş İnstagram hesabına bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de almış boy boy fotoğrafları yayınlamışlar. Kızımın bikinili fotoğrafları elden ele dolaşıyor. Bu hoş bir şey mi?” dedi.

BEN DİYARBAKIRLIYIM İZMİRLİ DEĞİL!

Ayrıca açıklamalarında dikkat çeken ifadeler kullanan Coşkun Sabah, “Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı bundan haberiniz var mı? Kimse kimseyi yargılamamalı. Benim geleneklerim, göreneklerim var. Ben Diyarbakırlıyım. Tamam batılılara saygı duyuyorum kimseyi eleştirmiyorum. Ancak İzmirli, Aydınlı, Manisalı bir baba bundan rahatsız olmayabilir hatta destek de verebilir. Yalnız bir Urfalı, bir Diyarbakırlı, bir Antepli bunu kabul edebilir mi? İnsanlar örfleriyle, adetleriyle yaşar. Bize ters bu durum.” ifadelerini kullandı.

coskun-sabah-instagram-da-kizi-roza-ya-yasakl-13472987-o.jpg

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.