DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055164-1,16%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI AŞGIN’DAN ZİYARET

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI AŞGIN’DAN ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte İncesu’da İlçe Yatırımları İstişare Toplantısı düzenledi. Büyükkılıç ve Özhaseki toplantının ardından İncesu esnafını da ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:07
ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI AŞGIN’DAN ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kent merkezi ve kırsal ilçeler başta olmak üzere, merkeze en uzak mahalleler de dâhil, kent genelinde yerel yönetim hizmetlerinin en etkin ve hızlı şekilde yediden yetmişe tüm Kayserililere ulaşması için gayret gösteren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her fırsatta düzenlediği ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç bu kapsamda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte tarihi İncesu Karamustafa Camisi’nde kılınan cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç ve Özhaseki, vatandaşlara aşure dağıtarak, talep ve önerileri yerinde dinledi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.