DOLAR 32,2780 -0.24%
EURO 34,7733 -0.2%
ALTIN 2.381,33-0,49
BITCOIN 20772561,35%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Corona virüsünde korkulan oldu!

Corona virüsünde korkulan oldu!

Dünya genelinde yayılan corona virüsü risk grubu uzmanların yaptığı açıklamaya göre, kronik rahatsızlığı olan ve belirli bir yaşın üzerinde olan kişiler iken ilk defa rahatsızlığı olmayan genç bir kadın corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. İngiltere’de hiçbir hastalık geçmişi olmayan 21 yaşındaki genç kadın coronovirüs sebebiyle hayatını kaybetmesi herkesi korkuttu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:56
Corona virüsünde korkulan oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

21 yaşında olan Chloe Middleton’un bilinen bir kronik rahatsızlık geçmişi yoktu. İngiltere’de gerçekleşen olay, koronavirüsün ciddiye alınması gerektiğini bir kere daha ortaya koydu.

Her gün vaka ve ölüm sayısının artması, vatandaşları tedirgin ediyor. 20 bine yakın kişi salgın yüzünden hayatını kaybederken, 450 bin kişi de hastalığın taşıyıcılığını yapıyor.

CİDDİYE ALIN

Chloe Middleton’un ailesi, bu salgının ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Genç kızın ailesi, “Bu pandemiyi ciddiye alın, 21 yaşındaki kızımızın canını aldı ve farklı bir tıbbi sıkıntısı yoktu” diyerek, kronik rahatsızlık geçmişi olmayanların da bu hastalığı ciddiye alması gerektiğini vurguladı.

KRONİK HASTALIĞI YOKTU

21 yaşındaki genç kızın kronik hastalık geçmişi olmaması rağmen, salgın yüzünden hayatını kaybetti. Uzmanlar, Covid-19’un belirtileri arasında boğaz ağrısı, burun akıntısı, yüksek ateş ve kronik hastalık olduğunu söylüyordu. Ancak salgının ortaya çıktığı günden beri ilk kez, uzmanların söyledikleri dışında bir vaka hayatını kaydetti.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.