DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20775851,32%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÇOLAKBAYRAKDAR; “Kayseri’nin Güzelliklerini Tanıtmak İçin Gayret Gösteriyoruz”

ÇOLAKBAYRAKDAR; “Kayseri’nin Güzelliklerini Tanıtmak İçin Gayret Gösteriyoruz”

ABONE OL
Ekim 14, 2022 12:20
ÇOLAKBAYRAKDAR; “Kayseri’nin Güzelliklerini Tanıtmak İçin Gayret Gösteriyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Belediyesi’nin Gömeç Mahallesi’nde düzenlediği, ‘Geleneksel Gömeç Fasulyesi Tanıtım’ etkinliğinde yaklaşık 2 bin kişiye fasulye ve pilav ikram edildi. Kayseri’nin her bir köşesinin kendine has özellik ve değerleriyle ön plana çıktığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şehrin sahip olduğu değerleri ve güzellikleri tanıtmak için özel bir gayret gösterdiklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gömeç Mahallesi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğine; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdülaziz Yıldırım, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve bölge sakinleri katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kayseri’nin kendine özgü ürünlerinin tanıtımının önemli olduğunu belirterek; “Geleneksel bir ürünün böylesi bir etkinlikle tanıtılması için gayret eden Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.