DOLAR 32,3676 -0.36%
EURO 34,7237 -0.27%
ALTIN 2.395,06-1,12
BITCOIN %
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

COĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGESİ

TÜM PINARBAŞILI HEMŞERİLERİME HAYIRLI OLSUN ÇERKES PEYNİRİNİN COĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGESİ ALINDI Pınarbaşı Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Uzunyayla çerkes peynirinin coğrafi işaret tescil belgesi Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun gayretleri ile alındı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 yılının Ocak ayında Pınarbaşı Belediyesi tarafından coğrafi işaret başvurusu gerçekleştirilen Pınarbaşı Uzunyayla Çerkes Peynirinin tescil çalışmalarında nihayet sona gelindi ve Çerkes peynirinin coğrafi işaret tescil belgesi Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun büyük gayretleri sonucu alındı. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu,”Tüm Pınarbaşılı hemşerilerime hayırlı olsun. Bugün itibariyle çerkes peynirinin coğrafi işaret tescil belgesi elimize ulaştı. Artık çerkes peynirimizin bundan böyle gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında daha çok tanıtılması için çalışmalar yürüteceğiz dedi.
Haber: Mehmet Yılmaz

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.