DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20679801,36%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Çocuksuz ilk bayram

Çocuksuz ilk bayram

Kayseri Tomarza da 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında tören düzenlendi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:32
Çocuksuz ilk bayram
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOMARZA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİ İLE ÇELENK KOYMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Kovid-19 Salgın hastalığı nedeni ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapılamazken sadece Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk koyma programı düzenlendi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurt genelinde olduğu gibi Tomarza’da maalesef kutlanamadı. Bunun yerine her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi yapıldığı gibi Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk mozolesine çelenk koyma programı düzenledi. Çelenk koyma programında ise sosyal mesafe kurallarına riayet edildi. 
Çelenk koyma programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile Şanlı Türk Bayrağımız göndere çekildi. Daha sonra Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt’un Mozoleye çelengini sundu. Günün anlam ve önemi belirten konuşmanın ardından program son buldu.
Çelenk koyma programına; Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt’un yanı sıra, okul müdürleri, öğretmenler, Tomarza MHP İlçe Başkanı H. İbrahim Özcan, Tomarza İYİ Parti İlçe Başkanı Ümit Koçoğlu, Tomarza Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Demir katıldı.
Murat GÜRBÜZLER

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.