DOLAR 32,3534 -0.03%
EURO 34,7770 -0.06%
ALTIN 2.392,09-0,19
BITCOIN 19188522,67%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Çocuk Katili Ermenistan’ı Lanetliyoruz

ürk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerinde çocukların da içinde olduğu Azerbaycanlı kardeşlerimizi şehit eden çocuk katili Ermenistan’ı ve destekçilerini lanetledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerinde çocukların da içinde olduğu Azerbaycanlı kardeşlerimizi şehit eden çocuk katili Ermenistan’ı ve destekçilerini lanetledi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ermenistan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerinde sivil halka yönelik yaptığı saldırıyı kınadı.

Başkan Altay, “İşgal ettiği Karabağ’da Azerbaycan’ın topraklarını geri almak için verdiği mücadele karşısında fiyasko yaşayan Ermenistan, cepheyi genişletmek için her zaman yaptığı gibi kalleşçe sivil yerleşim yerlerine saldırdı.

Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerinde çocukların da içinde olduğu Azerbaycanlı sivil kardeşlerimizi katleden Ermenistan’ı ve ona destek veren güçleri lanetliyoruz

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.