DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20645480,90%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Cinayette Sır Perdesi Aralanmaya Başlıyor!

İstanbul Bakırköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıda öldürülen Beşiktaş eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Mahmut Yazıcıoğlu, 65 bin liralık alacak meselesine kurban gitmiş.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İstanbul Bakırköy'de bir balık restoranında yemek yediği akşam kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, acı olayın ardından yaptığı ilk paylaşımında cenaze töreni ile ilgili bilgileri verdi. Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni detaylar da ortaya çıktı. Polis'in cinayetle ilgili Drej Ali ve adamlarının peşinde olduğu öğrenildi.

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, şoförü ile birlikte yemek yerken Bakırköy'deki bir mekanda silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Mahmutyazıcıoğlu, ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan Yeşilköy'de ortağı olduğu restoranda 4 kurşunla öldürülen sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Yaşanan acı olayın ardından akşam saatlerinde Instagram hesabını kapatan ünlü sunucu Ece Erken, bir süre sonra hesabını tekrar aktif ederek Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Rize'de yapılacak cenaze törenine ilişkin bilgileri paylaştı.

Cenazesi THY ile gönderildi!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'dan ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından alınarak İstanbul Havalimanı Kargo Terminali'ne getirildi. Mahmutyazıcıoğlu' nun cenazesi Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 22.45'te Trabzon'a gönderildi. Buradan karayoluyla Rize'ye götürülecek Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi bugün toprağa verilecek.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun (42) cenazesi ağabeyi  Celal Mahmutyazıcıoğlu’na teslim edildi. Mahmutyazıcıoğlu'nun yarın memleketi Rize’de toprağa verileceği öğrenildi.  Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları buraya akın ederken, cenazesini almaya ise ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu geldi. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yarın memleketi Rize’de toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan İstanbul'un Bakırköy ilçesinde ortağı olduğu restoranda silahla vurularak öldürülen Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin detayları ortaya çıkıyor. Silahlı saldırıyı kendilerini kod adı “Drej” olan Ali Y.'nin yeğeni olarak tanıtan bir grubun gerçekleştirdiği belirlendi. Polis, yaptığı çalışmada 2 kişiyi yakalarken, 27 yaşındaki Ali Y. ve olayda silah kullanan Kadir Y. ile birlikte 4 kişiyi arıyor.

Sabah'ın haberine göre; polis olayla ilgili araştırmalarını derinleştirirken silahı kullanan ve olay yerine geldiğinde kendisini Drej Ali kod adlı Ali Y.'nin yeğeni olarak tanıtan 27 yaşındaki Kadir Y. olduğunu belirledi. Polis ekipleri Ali Y., Kadir Y., Seccad Y. ve Serkan D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

65 bin liralık alacak verecek meselesi…

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada olayın bazı detayları da ortaya çıktı. Suphi Malgaz emniyette bilgi sahibi olarak verdiği ifadede, gayrimenkul satışı nedeniyle Gökhan Karakan ile arasında 65 bin liralık alacak verecek meselesi yaşandığını belitti.

O zaman ağabeylerimi gönderirim

Suphi Malgaz ifadesinde, Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı olduğu ve kendisinin aynı gayrimenkulü 1 milyon 600 bin liraya satması üzerine Gökhan Karakan'ın kendisinden 100 bin lira daha istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında yaşanan anlaşmazlık sonrası Karakan'ın kendisini, “O zaman ağabeylerimi gönderirim” dediğini kaydetti.

Hakkında gözaltı kararı bulunan kişilerden Seccad Y.'nin de kendisini araştırdığını söyleyen Malgaz, kendisini Ali Y.'nin (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Y.'nin çağırmasıyla Mahmutyazıcıoğlu ile kafeye gittiklerini söyledi. Yapılan görüşmede 65 bin liraya anlaştıklarını söyleyen Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine yazılı bir belge olmadan parayı vermemesini söylediğini ifade etti.

Bunun üzerine Seccad Y.'nin Mahmutyazıcıoğlu'nu arayarak tartıştıklarını söyledi. Malgaz, Gökhan Karakan'ın da kendisini aradığını belirterek, Karakan'a parayı Mahmutyazıcıoğlu'ndan alması gerektiğini söylediğini ifade etti. Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu'nun dün öldüğünü öğrendiğini söyledi.

Restoran kamerasında hepsi görünüyor

Öte yandan açıklamada, “Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Y., Kadir Y., Seccad Y., Serkan D. ve Uğur Can B. isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Y. isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Kasten Öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın Kasten Yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir” denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.