DOLAR 32,3474 -0.05%
EURO 34,7884 -0.03%
ALTIN 2.389,67-0,29
BITCOIN 19170181,22%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

ÇINAR: “ŞEHİTKAMİL’DEKİ PROJELERİ İNCELEDİ”

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde inceledi. Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu hizmetler, gerçekten de günümüzdeki belediyeciliğin en üst seviyesi ve çıta noktası. Gururlandık, mutlu olduk ve bu çalışmaları örnek alacağız” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugüne kadar hem ülke ekonomisine hem de belediye bütçesine katkı sağlayacak çok sayıda nitelikli proje hayata geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, edindiği tecrübelerini ve uyguladığı projelerin ayrıntılarını diğer belediyelerle paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte yapımı devam eden ve yapımı tamamlanmış hizmetleri birlikte gezerek inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, projelerin ayrıntılarını ve sağladığı faydalara ilişkin Başkan Mehmet Çınar’ı bilgilendirdi. Başkan Fadıloğlu ile Başkan Çınar, ilk olarak Dülük Tabiat Parkı ve Gençlik Kampını gezdi. Daha sonra yapımı devam eden Vadi Park’ı gezen Başkan Mehmet Çınar, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Rıdvan Fadıloğlu’ndan bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu ve Başkan Çınar, daha sonra sırasıyla Gıda Bankası, Şehitkamil Nikah Salonu, Fen İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Kompleksi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası ile Peyzaj Bitkileri Üretim Serası’nı gezdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.