DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056771-0,89%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cihannüma Derneği, 126 akademisyeni Kayseri’de buluşturacak

Cihannüma Derneği, 126 akademisyeni Kayseri’de buluşturacak

ABONE OL
Kasım 2, 2022 09:54
Cihannüma Derneği, 126 akademisyeni Kayseri’de buluşturacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Cihannüma Derneği tarafından 4 Kasım Cuma günü gençlik, aile ve maneviyatın ele alınacağı Gençlik ve Aile Çalıştayı düzenlenecek. Çalıştayda alanında uzman 126 akademisyen dinleyicilerle buluşacak.

Cihannüma Derneği tarafından, Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Talas Belediyesi’nin iş birliği ve katkıları ile Gençlik ve Aile Çalıştayı düzenlenecek. Cihannüma Derneği Genel Başkanı Rıza Yorulmaz’ın da katılacağı çalıştayda, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın selamlama konuşmaları ve ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ın da bir konuşma yapması bekleniyor.
Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilcisi Avukat Fevzi Konaç, çalıştayın müzakere konularını ise şu şekilde açıkladı, “Aile, gençlik ve madde bağımlılığı, Aile gençlik teknoloji bağımlılığı, Aile, gençlik maneviyat, Gençlere yönelik sosyal politikalar ve mesleki eğitim, istihdam, kariyer, Aile gençlik ve evlilik, Aile içi iletişim ve kuşak çatışması, 15 Temmuz sonrası gençlerimizin ve ailelerin değişen STK algısı, aile gençlik ve cinsiyet sorunları”
Herkesi çalıştaya davet eden Konaç, “Gençlik ve Aile Çalıştayına 38 üniversitemizden katılan akademisyen, bakanlıklar ve sivil toplum kuruluşlarından toplam 126 akademisyen, 8 ayrı masada müzakereler yaparak tespit ve çözüm önerileri sunacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.