DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22380441,09%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Çiçek Abbas Filmi Adana’da Gerçek Oldu

Çiçek Abbas Filmi Adana’da Gerçek Oldu

Adana'da Uğur Köreken isimli şahıs 1 hafta önce satın aldığı otomobilini akşam evinin önüne park etti. Sabah kalktığında ise aracının tuğlalarla kaldırılarak, 4 lastiğinin çalındığını gördü. Bu olay, başrollerini Şener Şen ve İlyas Salman'ın oynadığı 1982 yapımı Çiçek Abbas filmini akıllara getirdi. Araç sahibi, "İzlediğimiz film, başımıza geldi" yorumunu yaptı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:16
Çiçek Abbas Filmi Adana’da Gerçek Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Barış Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen hafta 10 bin 500 liraya otomobil satın alan otobüs şoförü Uğur Köreken, iddiaya göre, akşam evin yakınına park etti. Sabah aracının başına gittiğinde, jantlarla birlikte 4 lastiğin çalındığını fark eden Köreken, şok yaşadı. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin tuğlalarla kaldırılarak, lastiklerin çalındığını saptadı. Araç üzerinde parmak izi çalışması yapan ekipler, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını da incelemeye aldı. Polis, hırsız ya da hırsızların belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. 

'İzlediğim Film, Başıma Geldi'

 

Uğur Köreken, 'Çiçek Abbas' filminin gerçek olduğunu dile getirerek, “Hırsızları Allah'a havale ediyorum. İzlediğimiz film, başımıza geldi. Şu anda otomobilime yeni lastik ve jant alacak param yok. Bir süre aracım bu şekilde duracak” dedi. 

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.