DOLAR 32,3370 -0.09%
EURO 34,8845 0.15%
ALTIN 2.393,82-0,11
BITCOIN 20037574,38%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
CHP’li Uludaşdemir’den bayram mesajı

CHP’li Uludaşdemir’den bayram mesajı

ABONE OL
Nisan 9, 2024 13:20
CHP’li Uludaşdemir’den bayram mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, bayramların birlik, beraberlik ve paylaşmak anlamına geldiğine işaret ederek, Ramazanda aşını ekmeğini sofrasında paylaşan vatandaşların gönlünce bir bayram geçirmesini temenni etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Vatandaşların ekonomik kriz nedeniyle zor bir Ramazan geçirdiğine işaret eden Başkan Uludaşdemir, “Bayramlar birlik, beraberlik ve paylaşmak demektir. Bir bayramı daha vatandaşımız zor koşullar altında karşılıyor. Ama şimdi hepimizin umudu var. Umudu birlikte büyüttük” dedi.
Ramazanda aşını ekmeğini sofrasında paylaşan vatandaşların gönlünce bir bayram geçirmesini temenni eden Başkan Uludaşdemir, tüm dünyada devam eden savaşların ve şiddetin dinmesini, gözyaşının yerini barış, huzur ve mutluluğun almasını diledi.
CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, “Milletimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.