DOLAR 32,5285 0.24%
EURO 34,9320 0.4%
ALTIN 2.442,140,16
BITCOIN 2058962-0,30%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP’li Özer: “Dördüncü Organize Sanayi Bölgesi nerede?”

CHP’li Özer: “Dördüncü Organize Sanayi Bölgesi nerede?”

ABONE OL
Eylül 12, 2023 17:25
CHP’li Özer: “Dördüncü Organize Sanayi Bölgesi nerede?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer, “Bu Organize Sanayi’nin nerede ve nasıl kurulacağı hakkında Kayseri halkının ve meclisin bilgilendirilmesini talep ettik. Umuyoruz ki dördüncü Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri’ye büyük bir katkı sunacak. Engir Gölü yakınlarında, Güneşli tarafında olduğunu öğrendik ama herkesin öğrenebilmesi yatırım yapabilmesi adına bu konunun belediyede tartışılmasını, gerekirse detaylarının burada izah edilmesini rica ettik” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer, dördüncü Organize Sanayi Bölgesi’nin Kayseri’ye büyük bir katkı sunacağını söyledi. Dördüncü OSB hakkında belediyeden bilgilendirme talep ettiklerini belirten Özer, “Kayseri’de bugün mecliste alınan kararla birlikte; kurulacak 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi’ne, Büyükşehir Belediyesi adına bir temsilci atadık, bu Organize Sanayi’nin nerede ve nasıl kurulacağı hakkında Kayseri halkının ve meclisin bilgilendirilmesini talep ettik. Umuyoruz ki dördüncü Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri’ye büyük bir katkı sunacak. Engir Gölü yakınlarında, Güneşli tarafında olduğunu öğrendik ama herkesin öğrenebilmesi yatırım yapabilmesi adına bu konunun belediyede tartışılmasını, gerekirse detaylarının burada izah edilmesini rica ettik. Kayseri’ye dördüncü Organize Sanayi Bölgemiz hayırlı olsun” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.