DOLAR 32,4020 -0.12%
EURO 34,8084 0.18%
ALTIN 2.434,31-0,16
BITCOIN 2015965-2,95%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Charter sefer ile yabancı turist kafilesi Kayseri’ye geldi

Charter sefer ile yabancı turist kafilesi Kayseri’ye geldi

ABONE OL
Aralık 27, 2023 15:20
Charter sefer ile yabancı turist kafilesi Kayseri’ye geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak sezonunun açılmasının ardından Çek Cumhuriyeti’nden charter sefer ile yabancı turist kafilesi Kayseri’ye geldi. Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, “İlk defa Çek Cumhuriyeti pazarına açıldık. İlk Çekya uçağımız alana indi” dedi.

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni sezonunun açılmasının ardından Çek Cumhuriyeti’nden charter sefer ile ilk yabancı turist kafilesi Kayseri’ye geldi.

Erkilet Havalimanı’na inen turist kafilesi, Erciyes A.Ş. tarafından çiçeklerle karşılandı. Yabancı turistleri, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Serdar Sarıçam da karşıladı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, yaptığı açıklamada, “Türkiye’de Erciyes yeni destinasyolardan biri. Yeni destinasyonlar demek direkt uçuşların olduğu bölgeleri aslında biz yeni destinasyonlar olarak değerlendiriyoruz. Üç, beş senedir direk charter seferleriyle Erciyes’imize turist geliyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.