DOLAR 32,5503 0.28%
EURO 34,9293 0.48%
ALTIN 2.432,59-0,24
BITCOIN 2035240-2,14%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ÇEVRİL-TAŞHAN YOLLARI YENİLENİYOR

ÇEVRİL-TAŞHAN YOLLARI YENİLENİYOR

ABONE OL
Ağustos 14, 2023 13:08
ÇEVRİL-TAŞHAN YOLLARI YENİLENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin kuzey kesiminde Kocasinan ilçesi Çevril-Taşhan Mahallesi arasındaki ulaşımı sağlayan yolda, genişletme ve güçlendirme çalışmalarının ardından sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığını duyurdu.

Merkezde olduğu kadar kırsal kesimlerde de ulaşımın kesintisiz, konforlu ve güvenli sağlanabilmesi için dokunuşlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çevril-Taşhan Mahallesi arasındaki yolda hummalı bir çalışma yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kayseri’nin kuzey kesiminde Kocasinan ilçesi Çevril-Taşhan Mahallesi arasındaki ulaşımı sağlayan yolda, genişletme ile karşılıklı görüşü engelleyen ve kazaya sebebiyet veren yol kotunun düşürülerek sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Genişletme çalışmalarının ardından hemen sıcak asfalt çalışmalarına başlandığına ve kısa sürede tamamlandığına vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde ulaşım imkânlarının arttırılmasına yönelik planlamalar ve çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayarak, gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerdeki yollarda konfor ve güven arttırıcı dokunuşlarına devam ettiğine işaret etti.

KIRSALDA YOLLARA KONFOR VE GÜVEN GELİYOR

Büyükkılıç, bölge için önem arz eden yolda önemli bir çalışma yaptıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Kocasinan ilçesi Çevril Mahallesi istikameti – Taşhan Mahallesi bağlantısı yol ayrımı görüş açısının olmaması ve yol kotunun yüksek olması ile Taşhan Mahallesi’ne iniş ve çıkışta tehlike oluşturması gerekçeleriyle, mevcut kavşakta yol kotunun düşürülmesi ve kavşakta genişletme çalışmaları tamamlandı ve hızlı bir şekilde Bitümlü Sıcak Asfalt çalışması başladı ve kısa sürede bu çalışmamız da sonuçlandı” diye konuştu.

Dar yolların genişlemesi ile yollara konfor ve güven geldiğini anımsatan Başkan Büyükkılıç, “Kocasinan ilçesi Çevril Mahallesi istikameti-Taşhan Mahallesi bağlantısı yol ayrımındaki çalışmaların kısa sürede sonuçlandırılarak yol ulaşıma açıldı. Bu çalışma ile mahalle sakinlerinin daha güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları sağlanarak, olası kazaların da önüne geçilmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, bölge için büyük önem arz eden yaklaşık 2 kilometrelik yolda, 5 milyon 350 bin TL maliyetle 2 bin 100 ton sıcak asfalt çalışması yapıldığını sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.