DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21656490,41%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cenaze ve taziyelere önemli tedbir

KAYSERİ, (BGC) - Kayseri İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Şehmus Günaydın başkanlığında toplandı. İl Sağlık Müdürlüğünün önerileri doğrultusunda koronavirüsün yayılmasına neden olan cenaze ve taziyelere kolluk kuvvetleri sınırlandırma getirerek kurallara uymayan kişilere adli ve idari işlem yapılacağını açıkladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs’ün yüzde 45 oranında artış gösterdiği Kayseri’de İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Şehmus Günaydın başkanlığında toplandı. Koronavirüs’ün artış nedenlerinin ve tedbirlerinin masaya yatırıldığı toplantıda Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ın daha önceden de üzerinde durduğu taziye ve cenaze ziyaretlerine özel karar alındı. Buna göre ” Taziye, mevlit, cenaze yemeği, nişan yemeği vb. bireyleri bir araya getiren ve sosyal mesafe kuralının ihlaline sebebiyet verebilecek nitelikteki etkinliklerin sınırlandırılmasına, ilgili kolluk birimleri ve mahalle muhtarları tarafından bu tür faaliyetlerin takip edilerek tespiti halinde yasal işlem başlatılmak üzere sorumlu mercilere bildirilmesine” kararı alındı.Temel atma ve açılış törenleri Nisan sonuna kadar yapılamayacak
KAYSERİ, (BGC) – Kayseri İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Şehmus Günaydın başkanlığında toplandı. İl Sağlık Müdürlüğünün önerileri doğrultusunda temel atma ve açılış törenleri Nisan sonuna kadar yapılamayacak. Ayrıca berber, kuaför, güzellik salonu, güzellik merkezleri, nikah salonu, düğün salonu, kütüphane, cafe, oyun salonu gibi yüksek risk teşkil edecek yerlerin girişlerinde HES kodu kontrollerinin yapılmasının zorunlu hale getirildi.

En az 10 karakter gerekli