DOLAR 32,3803 -0.35%
EURO 34,7520 -0.26%
ALTIN 2.393,76-1,18
BITCOIN 19037950,87%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

CAN DOSTLARI SAHİPLENİYORLAR

Gerede Belediyesi’ne ait hayvan barınağında bulunan can dostlar, hayvan severler tarafından sahiplenilmeye başlandı. Gerede Belediyesi’ne ait geçici sokak hayvanları barınağının açılması ile birlikte; barınakta görevli olan personeller, günlük olarak barınakta bulunan can dostlara gözleri gibi bakıyorlar. Barınakta görevli olan personeller her gün, can dostlarınkarınlarının doyurulması, sularının verilmesinin yanı sıra barınağın temizliği ile ilgileniyorlar.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aşılama ve tedavinin de yapıldığı barınağın aktif hale gelmesi ile birlikte ilçede bulunan hayvan severlerde barınakta bulunan can dostları sahiplenmeye başladılar. Birçok hayvan sever mama ve yemek getirerek barınakta can dostlarla özel ilgileniyor. İlçede ikamet eden Eren Açıkgöz isimli bir vatandaş da barınakta bulunan bir can dostu sahiplenerek, yeni yuvasına kavuşturdu. Eren Açıkgöz; ‘’Hayvanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum, belediyemize ait barınağın aktif hale gelmesi ile birlikte görevli personelin yanı sıra bizlerde buraya gelip can dostlarımıza mama ve yemek artıklarını getirerek karınlarının doymasını sağlıyoruz. Can dostlardan bir tanesini sahiplendim. Hayvan severlerde buraya gelip can dostlarımızı sahiplenip, yeni yuvalarına kavuşturabilirler’’ ifadelerine yer verdi.
Veteriner Hekim Hüseyin Bal; ‘’Barınağımız aktif hale geldiği ilk günkü gibi can dostlarımıza kucak açmaya devam ediyor. Ekiplerimiz günlük olarak genel bakımlarını yapıyorlar. Vatandaşlarımızda sağ olsun bizlere mama ve yemek artıkları konusunda yardımcı oluyorlar. Eren Açıkgöz kardeşimize örnek davranışından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Barınağımız tüm hemşehrilerimize açık. Her zaman ziyaret edebilirler.’’ ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.