DOLAR 32,4158 -0.07%
EURO 34,8196 0.2%
ALTIN 2.430,65-0,31
BITCOIN 2018968-2,86%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CAMİ MİNARESİ YIKILDI

CAMİ MİNARESİ YIKILDI

ABONE OL
Mart 2, 2023 17:20
CAMİ MİNARESİ YIKILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İlçemizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tehlikeli olduğu belirlenen Köprübaşı Mahallesi Cami minaresinin yıkımı, onarım gerektiği tespit edilen Ekinciler Mahallesi Cami minaresinin onarımı Bünyan Belediyesi ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.
Yaşanan depremler nedeniyle Köprübaşı Mahallesi camisinin hasar gören minaresi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kararı ve Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’un gerekli çalışmaların en hızlı şekilde başlatılması talimatı ile Bünyan Belediyesi ekiplerimizce gerekli önlemler alınarak kontrollü şekilde yıkıldı. Onarım gerektirdiği tespit edilen Ekinciler Mahallesi Camisinin minaresinde ise onarım ve tadilat çalışmaları yapıldı.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Altun, ”Ülkemizin yaşadığı ve tüm dünyada Yüzyılın Felaketi olarak tanımlanan afet sürecinde hasar gören camilerimizin minareleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız denetim ve tespitleri üzerine en hızlı şekilde harekete geçerek gerekli müdahale ve çalışmaları zaman kaybetmeden yaptık. Bölgelerde güvenlik önlemleri alarak Bünyan Belediyesi Ekiplerimizce yıkım ve onarım çalışmalarını kusursuz ve en hızlı şekilde gerçekleştirdik. Allah bu tür afetleri bir daha ülkemize ve milletimize yaşatmasın” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.