DOLAR 32,4901 0.08%
EURO 34,9386 0.43%
ALTIN 2.429,86-0,34
BITCOIN 2025702-2,53%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLİYORUZ

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLİYORUZ

ABONE OL
Mayıs 8, 2023 09:07
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin düzenlediği gala yemeğine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen eğitime destek gala yemeğine katıldı. Eğitimini sürdürmek için zorlanan gençlere umut olmaya devam eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kayseri Şubesi bir gala yemeği düzenleyerek Kayseri’nin ünlü simalarını Burak At Çiftliği’nde buluşturdu. İş, sanat ve Siyaset diyasını bir araya getiren yemeğe katılan CHP Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, “Bugün çağdaş yaşımı desteklemek için buradayız
Eğitim bizim cehaletle savaşma yolumuz ülkemizin cehaletle yönetildiği zaman başımıza gelenler malumunuz. Eğer bizim mücadelemiz cehaletle olmaz ise evlatlarımızın da çekeceği zulüm bizim günahımız olacaktır. Bizler tek adam iktidarının kendi ifadeleri ile eğitim seviyesi yüksek insanların teveccüh gösterdiği bir oluşumuz. Bununda kıymetini bilip eğitim seviyesini daha da yükseltmek zorundayız bizler siyasi üslubu düzenlemeyiz nezaketi ön plana çıkarmalıyız. Bizim kavgamız tek adam iktidarı tarafından ötekileştirilen halkın yanında yer almak. Onların arkasında dimdik durmak. Bizler 6 siyasi parti en önce bu nezaketsiz günlerden kurtulmak için iktidara talip olduk. Siyasi üslubun nazikleştiği insanların birbirini ötekileştirmediği ve eğitim seviyesinin üst düzeyde olduğu bir dünya için buradayız bunun için elimizden geleni yapalım. 14 Mayıs genel seçimleri de bunun başlangıcı olacak. Hepinizin desteğine talibim hepinize hayırlı akşamlar diliyorum desteğimiz sizinle” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.