DOLAR 32,3992 -0.13%
EURO 34,7753 0.07%
ALTIN 2.435,26-0,13
BITCOIN 2018537-2,63%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Caddeler dezenfekte ediliyor

Caddeler dezenfekte ediliyor

TOMARZA BELEDİYESİ 2 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA BOŞ KALAN TÜM CADDE VE SOKAKLARI DEZENFEKTE ETTİ

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:17
Caddeler dezenfekte ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tomarza Belediyesi 2 günlük sokağa çıkma yasağı fırsata çevirerek boş kalan ilçeye bağlı tüm sokak ve caddeleri dezenfekteli su ile yıkayarak temizledi.
Tomarza Belediyesi Belediye Başkanımız Davut Şahin ile yapılan görüşmelerde şu açıklamalarda bulundu; sizlerinde bildiği gibi İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 10-11 Nisan tarihlerinde 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bizlerde hazır sokak ve caddeler tam anlamı ile boşalmışken Belediyemiz bünyesine bağlı temizlik edip birimleri ile birlikte kollarımıza sıvayarak dezenfekte çalışmasına başladık. Bu vesile ile dezenfekte olmamış sokak, cadde, okul, camii, parklar, çöp konteynerleri, kamu binaları, esnafımızın iş yeri ve umuma açık olan her bölgede dezenfekte çalışmasını yaptık. 48 saatlik sokağa çıkma yasağında insanlarında sokakta olmamasını fırsat bilerek ilçe genelinde caddelerimizi sokaklarımızı yıkayarak dezenfekte çalışması yaptık. Ülkemizden bu illet yok olana kadar çalışmalarımız devam edecek. Sokağa çıkma yasağına uyan sevgili Tomarzalı Hemşerilerimize de bu kurala uydukları için teşekkür ediyorum dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.