DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20643280,80%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞ ŞEHRİ ŞUŞA HEYETİ KAYSERİ’DE

BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞ ŞEHRİ ŞUŞA HEYETİ KAYSERİ’DE

ABONE OL
Ekim 13, 2022 11:28
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞ ŞEHRİ ŞUŞA HEYETİ KAYSERİ’DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri sayesinde Kayseri ile kardeş şehir olan Azerbaycan’ın Şuşa şehri heyeti, Kayseri’ye geldi. Azerbaycan Cumhuriyeti Şuşa Valisi Maftun Abbasov’un başkanlığındaki heyeti, Kayseri havalimanında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile daire başkanları çiçeklerle karşıladı.

Kayseri ile Şuşa şehri arasında, kültürel, sosyal, ekonomik ve ticari alanlarda işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla geçtiğimiz yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde kardeş şehir olması oy birliği ile karara bağlanan sürecin sonunda adımlar atılmaya başladı.

Bu kapsamda Şuşa Valisi Maftun Abbasov, yardımcıları Laman Ayyubova ve Ismayil Ayyubov’un aralarında yer aldığı Şuşa heyetinden Kayseri’ye düzenlenen ziyarette, turistik Kayseri gezisi, Büyükşehir Belediyesi ziyareti ve protokol imza töreni, kitap fuarı ziyareti ve diğer temasların gerçekleştirilmesi planlanıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.