DOLAR 32,4429 0.01%
EURO 34,8849 0.09%
ALTIN 2.430,69-0,16
BITCOIN 20687900,57%
Kayseri
24°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTEŞEM “YAŞLILAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTEŞEM “YAŞLILAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

ABONE OL
Ekim 5, 2022 07:54
BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTEŞEM “YAŞLILAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen Ulu Çınarlar Konser ve Tiyatro Programı’na katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Başkan Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile annesi İlmiye Büyükkılıç ve ailesinin yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kayseri İl Müdürü Cüneyd Özdemir ile ulu çınarlar ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Burada sizleri sadece 1 gün hatırlayan bir anlayış değil, Allah’a şükürler olsun her gün hatırlayan ve sizlere layık olmaya çırpınan bir ekibin, bir anlayışı var” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.