DOLAR 32,3984 -0.14%
EURO 34,7481 -0.01%
ALTIN 2.432,72-0,23
BITCOIN 2017284-2,68%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKŞEHİR ŞAİR SERDAR TUNCER’İ ŞANLIURFALILARLA BULUŞTURDU

ŞANLIURFALILAR ŞAİR-YAZAR TUNCER İLE ŞİİR TADINDA BİR GECE YAŞADILAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Şanlıurfa Edebiyat Günleri' etkinliğine katılmak üzere kente gelen Şair-Yazar- Tv Programcısı Serdar Tuncer, Şanlıurfalılarla buluştu. Şanlıurfalılara şiir tadında unutulmaz bir gece yaşatan Serdar Tuncer, Şanlıurfalıların etkinliğe olan ilgisine hayran kaldı. ŞANLIURFALILAR ŞAİR-YAZAR TUNCER İLE ŞİİR TADINDA BİR GECE YAŞADILAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Şanlıurfa Edebiyat Günleri' etkinliğine katılmak üzere kente gelen Şair-Yazar- Tv Programcısı Serdar Tuncer, Şanlıurfalılarla buluştu. Şanlıurfalılara şiir tadında unutulmaz bir gece yaşatan Serdar Tuncer, Şanlıurfalıların etkinliğe olan ilgisine hayran kaldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen Şair-Yazar- Tv Programcısı Serdar Tuncer, Şanlıurfa Müzesi önünde 'Derdimiz Aşk' adlı şiir dinletisinde sahne aldı. Birbirinden güzel şiirlerini gecede Şanlıurfalılar için seslendiren Şair Tuncer, “Pandemi süreci boyunca hep sosyal medya üzerinden canlı yayınlarla hayranlarımızla buluştuk.  Ancak  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini tebrik ediyorum. Yeni normalleşmeye uygun düzenlenen etkinlik herkese örnek teşkil etmeli” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.