DOLAR 32,5417 0.25%
EURO 34,9341 0.43%
ALTIN 2.438,02-0,02
BITCOIN 2057294-0,47%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE “BÜYÜK” İLGİ

BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE “BÜYÜK” İLGİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde on bir ayın sultanı Ramazan ayını dolu dolu geçirdi. ‘Bereketle Rahmetle KAYMEK’te Ramazan’ isimli dijital platformda yayınlanan program bir ayda 163 bin kez tıklanırken, 500 saat izlenerek, büyük ilgi gördü. Ayrıca Spor A.Ş. tarafından Ramazan ayı boyunca 6 mahallede yapılan ‘Spor A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinliğinde 18 bin kişi spor faaliyetinden yararlandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:52
BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE “BÜYÜK” İLGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm yerel yönetim hizmetlerini büyük bir özveri ve gayretle çalışan personelleri ile yerine getiren, merkezde ve ilçelerde bütün Kayserililere kaliteli hizmet ulaştırmaya azami özen gösteren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca da faaliyetlerini aralıksız sürdürdü.

TÜM BİRİMLERLE ARALIKSIZ HİZMET

Ramazan ayı boyunca hizmetlerini aksatmadan sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdan park bahçelere, spordan kültür sanata her alanda, tüm birimleriyle çalışmalarını yürüttü. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte şehirde bahar havası yaşatan yeşil alan çalışmalarına devam ederken, ulaşım noktasında vatandaşların şehir içi seyahat konforunu artırmak amacıyla başlatılan projeler kapsamında yeni yollar ve tramvay hatlarında hummalı çalışmalar aralıksız sürdü. 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.