DOLAR 32,2830 -0.22%
EURO 34,8577 -0.11%
ALTIN 2.396,580,15
BITCOIN 20614150,96%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’İN “ORUÇ REİS” PROJESİ ÖDÜL GETİRDİ

BÜYÜKŞEHİR’İN “ORUÇ REİS” PROJESİ ÖDÜL GETİRDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının destekleri ile gerçekleşen 7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, Oruç Reis Projesi ile “En iyi riskli alan ilan eden belediye” ödülünü aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Yaşanılabilir şehirler inşa etmenin yolu da bilinçli kentsel dönüşümdür. Kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmeyeceğiz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:42
BÜYÜKŞEHİR’İN “ORUÇ REİS” PROJESİ ÖDÜL GETİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen 200 milyon TL’lik 572 konutluk Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi ödüle layık görüldü.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleri ile gerçekleşen 7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Oruçreis Projesi ile “En iyi riskli alan ilan eden belediye” ödülünü aldı.

Ödülü, Büyükşehir Belediyesi adına Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen’in elinden aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.