DOLAR 32,5616 0.27%
EURO 34,9446 0.44%
ALTIN 2.443,150,20
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKŞEHİR’DEN KÜLTÜR HAYATINA İKİ YENİ ARMAĞAN

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri’nin kültür hayatına iki yeni eser daha kazandırarak, kitap envanterine ‘Kappadokia Krallığı ve Roma-Bizans Dönemi’ ile ‘Kayseri’den Kopan Türkü’ adlı iki yeni eseri daha ekledi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kitap ile okur-yazara değer veren Büyükşehir Belediyesi, açılan kütüphaneler ve basılan yeni kitaplar ile bu kulvarda da hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor. Bu kapsamda Kayseri kültür yayınları envanterine yeni iki eser daha kitap şeklinde basılarak eklendi. Büyükşehir Belediyesi kültür yayınları envanterine eklenen eserlerden birisi tarih dizisinde yer alan Kayserili Yazar Halit Erkiletlioğlu’nun kaleme aldığı 391 sayfalık kapsamlı ‘Kappadokia Krallığı ve Roma-Bizans Dönemi’ eseri. Eserde, Kappadokia Krallığı ayrıntılı bir şekilde ele alınırken, dönemin imparatorlukları olan Roma ve Bizans da Kapadokia kapsamında anlatıldı. Basılı ve e-kitap şeklinde yayımlanmış olan eserin, Kayseri’de Kapadokia konusunda en kapsamlı çalışma olduğu ifade ediliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.