DOLAR 32,5637 0.36%
EURO 34,9169 0.36%
ALTIN 2.443,930,24
BITCOIN 20689250,64%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’DEN BERBERLER VE KUAFÖRLERE SERTİFİKALI EĞİTİM

BÜYÜKŞEHİR’DEN BERBERLER VE KUAFÖRLERE SERTİFİKALI EĞİTİM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Berberler ve Kuaförlere Yönelik Kontrollü Sosyal Hayatta Çalışma ve Hijyen Eğitimi programına katıldı BÜYÜKŞEHİR’DEN BERBERLER VE KUAFÖRLERE SERTİFİKALI EĞİTİM Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında başlanan Berberler ve Kuaförlere Yönelik Kontrollü Sosyal Hayatta Çalışma ve Hijyen Eğitimi programına katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:34
BÜYÜKŞEHİR’DEN BERBERLER VE KUAFÖRLERE SERTİFİKALI EĞİTİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserili vatandaşlara Covid -19 salgını süresince şehrimizde bulunan 1600 berber ve kuaförün daha sağlıklı ve güvenilir hizmet vermeleri için uygulanmaya başlayan Kuaförlere Yönelik Kontrollü Sosyal Hayatta Çalışma ve Hijyen Eğitimi programına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Sayın Bayar Özsoy ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Buket Ergin katıldı. Yapılan protokol gereğince başlatılan eğitim, 1600 kuaför ve berbere aralıklı olarak verilecek. Verilen eğitimler neticesinde alınan sertifika ile sertifikalı iş yerleri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehir uygulamasında belirtilerek vatandaşlar tarafından görülebilecek. Eğitim programına katılan Başkan Büyükkılıç sözlerine, koronavirüs sürecinde Türkiye’nin sağlık alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalardan bahsederek ve Kayseri’ye kazandırılan 1600 yatak kapasiteli şehir hastanesi için Cumhurbaşkanı Recep Tasyyip Erdoğan’a teşekkür ederek başladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.