DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20714760,75%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Eylül 11, 2023 16:48
Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 98 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Mecliste 47 asıl, 51 ek olmak üzere toplam 98 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı.

BÜYÜKŞEHİR, YUNANİSTAN’DA “YAŞAYAN ANITLARIN KAPADOKYASI” SEMPOZYUMUNDA SUNUM YAPACAK

Meclis üyeleri, Kapadokya Araştırma Merkezi tarafından 15-19 Eylül 2023 tarihleri arasında Yunanistan’ın Nea Karvali şehrinde “Yaşayan Anıtların Kapadokyası” başlıklı sempozyumda sunum yapmak üzere Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı Gürcan Senem’in yurtdışı görevlendirilmesi talebini görüşerek, oy birliği ile kabul etti.

4’ÜNCÜ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE BÜYÜKŞEHİR’İN ASIL VE YEDEK ÜYESİ BELİRLENDİ

Kayseri 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu ortak olarak yer alması amacıyla katılım payı ile asıl ve yedek üye isimlerinin belirlenmesi talebini de görüşen meclis, müteşebbis heyetine İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ali Süslü’nün asıl, Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı’nın yedek üye olmasına yönelik önergeyi oy birliği ile kabul etti.

BÜYÜKŞEHİR, ŞEHRİ AFETE DİRENÇLİ HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAK

Mecliste şehri afete dirençli hale getirmek için yapılacak çalışmalar kapsamında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalamak üzere Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç veya Genel Sekreter Hüseyin Beyhan’a yetki verilmesi talebini de görüşerek, oy birliği ile kabul etti.

Meclise, Ayrıca Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Erciyes Kayak Merkezi’ni kapsayan ve Develi ilçesi çevre yolu caddesi kavşağına kadar devam eden bulvara Mehmet Özhaseki Bulvarı isminin verilmesi önergesi geldi. Meclis üyeleri, talebi oy birliği ile kabul etti.

Ayrıca, yine Sivas Bulvarı’ndan başlayarak, Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi önünden Kartal Hava Şehitliği’ne kadar devam eden bulvara, Seyyid Burhaneddin isminin verilmesi de önerildi. Meclis bu önergeyi de oy birliği ile kabul etti.

Gündem maddeleri ile ilgili meclis üyelerinin görüşlerinin alındığı meclis toplantısının ardından, Büyükkılıç, mecliste alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.