DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükşehir Belediyesi deprem toplantısı gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediyesi deprem toplantısı gerçekleştirdi

ABONE OL
Eylül 11, 2023 09:20
Büyükşehir Belediyesi deprem toplantısı gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kenti depremlere karşı dirençli hale getirme çalışmaları kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla istişare toplantıları düzenleyerek çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Hamdi Elcuman, Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri Temsilcisi Mustafa Umut Özdemir ve mühendisler ile birlikte istişare toplantısı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi beraberliğinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla düzenlenen istişare toplantıları Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. İstişare toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kayseri Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri İl Temsilciliği yönetimi, Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Mustafa Umut Özdemir ve mühendisler katıldı.

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, “Şehrimizi afetlere dirençli hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yapıyoruz. Jeoloji mühendisleri odası yönetimi ile bir araya geldik, deprem konusunda yapacağımız çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. İlgili tüm kurumlar ve bilim insanlarıyla görüşmelerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Önemli kentsel dönüşüm projelerinin tamamlanmakta olduğunu dile getiren Elcuman, Kayseri’yi depreme karşı daha dirençli bir kent haline getirme amacıyla gayret göstereceklerini söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.