DOLAR 32,4937 0.16%
EURO 34,9307 0.33%
ALTIN 2.438,470,01
BITCOIN %
Kayseri
24°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

“GELECEK TARIMDA; GELECEK HAYVANCILIKTA GELECEK GIDADA” Tarım ve hayvancılık ile ilgili yapılan çalışmalara da değinen Başkan Büyükkılıç, “Gelecek tarımda, gelecek hayvancılıkta, gelecek gıda da. Bu anlayış içerisinde çalışmalarımızı yapmalıyız.Kayseri markasını ön plana çıkartacak bir anlayış içerisinde hangisini söylerseniz söyleyin hepsinin elinden tutuyor bu çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:33
Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs sürecinde yapılamayan Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı uzun bir aradan sonra tedbirler kapsamında Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinde İçişleri Bakanlığı kararı doğrultusuna temmuz ayına ertelenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis toplanrak gündeminde bulunan maddeleri karara bağladı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı pandemi önlemleri kapsamında Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.