DOLAR 32,4853 0.03%
EURO 35,2291 0.44%
ALTIN 2.435,55-0,11
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Büyükşehir Belediye Meclisi, 94 maddeyi karara bağladı

Büyükşehir Belediye Meclisi, 94 maddeyi karara bağladı

ABONE OL
Ekim 9, 2023 17:16
Büyükşehir Belediye Meclisi, 94 maddeyi karara bağladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 94 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Mecliste 50 asıl, 44 ek olmak üzere toplam 94 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı.
KARTAL BULVARI’NIN ADI ŞEHİT TARIK KOÇOĞLU BULVARI OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ
Melikgazi ilçesinde bulunan Kartal Bulvarı’nın isminin Şehit Tarık Koçoğlu Bulvarı olarak değiştirilmesine ilişkin önerge oy birliğiyle kabul edildi.
TRİBÜNLERDEKİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SIKLAŞTIRILACAK
RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nun misafir tribününde güvenlik tedbirlerinin alınması için ödenek aktarılması amacıyla Kayseri Valiliği ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalamak üzere, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Genel Sekreter Hüseyin Beyhan yetki verilmesi önergesi, oy birliğiyle kabul edildi.
YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ SPOR A.Ş.’YE TAHSİS EDİLECEK
Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan, Erciyes Mahallesi’ndeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin Kayseri Spor A.Ş. Etkinlikleri Turizm İnş. San. ve Tic. A.Ş.’ye tahsis edilmesi talebi, oy birliğiyle kabul edildi. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi hakkında da bilgiler paylaşan Başkan Büyükkılıç, “Yüksek İrtifa Merkezi’nde olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, UEFA standartlarına uygun 6 saha yapılmış durumda. İnşallah Spor A.Ş. marifetiyle şehrimize gelecek yurt içinden ve yurt dışından misafir takımlara hizmet sunmak amacıyla çalışma yapıyoruz” dedi
Bünyan ilçesi Kahveci Mahallesi’nde yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle ev ve aracı zarar gören Turan Kılıçer’e nakdi yardım yapılması talebi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündem maddeleri ile ilgili meclis üyelerinin görüşlerinin alındığı meclis toplantısının ardından Başkan Büyükkılıç, mecliste alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.